SV30XX serien

SV30XX är tredje generations vertikal produktionsmaskin för heningsdiametrar mellan 3-65 mm som håller dom snävaste toleranser – så bra som 0,25 µ – toleranser långt överlägsen alla andra produktionsprocesser. Byggd på en beprövad, modulär plattform, kan SV30XX serien lätt anpassas och automatiseras för att passa dina exakta specifikationer – oavsett era behov från flera spindlar till luft mätmätning. Plus det flexibla systemet stödjer både enslagshening och hening med expanderbara verktyg (flerslags hening).

Ett Windows-baserad PC-styrning där vi i denna tredje generations maskin har gått över till Beckhoff styrsystem med ett utvecklat och tydligt system där det är lätt att använda menyerna, spara jobb inställningar för senare användning samt lägga in bilder på verktyg som exempel. Den perfekta lösningen för medelstora till hög produktions tillverkare med snäva toleranser.

Andra förbättringar i denna tredje generation är att arbetsutrymmet har blivit större för bättre åtkomst och arbetsmiljö, maskinen har blivit mera servicevänlig och därmed fått ett lite större ”footprint”, självklart har den fått en ny design samt att fundamentet är med denna nya modell är gjutet i komposit för att dämpa och eliminera vibrationer.

Därutöver är kombinationerna många vad avser fast bord eller indexerande bord med upp till fyra stationer, x axel, x/y bord, en eller flera spindlar, borstning, integrerad mätning med feedback, automatisering och flertalet olika reningsanläggningar för heningsoljan beroende på applikation.

Tekniska specifikationer

Alla modeller
Spindelmotor: 7,5 kW
Diameterområde [ID]: 3 – 65 mm

SV3010
Max. detaljlänglängd: 250 mm
Fast bord
SV3015
Max. detaljlängd: 250 mm
Med indexerande rundbord

Alla modeller
Fördelar / kundnytta:
• Automatisk hål geometri korrigering
• Automatisk start diameter identifiering
• Kort slag eller fördröjning i någon del av hålet
• Enkelt handhavande tack vare Beckhoffs pekskärm
• Windows 10 ® baserad, operatörs vänlig kontroll
• Obegränsad lagringskapacitet
• Överlägsna verktygsval